در این مقاله نگاهی به تاریخچه تشکیل و پیدایش گیاهان خواهیم داشت و همچنین مزایای گیاهان در زندگی انسانی را بررسی خواهیم کرد.


اولین نشانه از وجود گیاهان مربوط به دوره کامبرین می باشد که نخستین بار فسیل جلبک سبزی پیدا شده است و این اتفاق مربوط به 420 سال پیش است . این فسیل شباهت بسیاری به جلبکهای سبز تک سلولی داشت. به مرور زمان گیاهان دچار تغییرات فراوانی شدند و اندام های جدیدی در آنها ظاهر شد .


تاریخچه پیدایش گیاهان

گیاهان اصلی ترین عامل وجود زیستگاه ها در کره زمین هستند و به همین دلیل وجود آنها باعث ایجاد انواع اکوسیستم ها شده است . گیاهان با افزایش فرسایش قاره ای ،موجب خنک شدن آب و هوا و کاهش دی اکسید کربن شدند. از تاثیرات دیگر ، اختصاصی شدن نوع رفتار انسانی در هر منطقهای است که نمونه های آن را می توان در پوشش و نحوه زندگی کردن به وضوح مشاهده کرد.


گیاهان از ابتدای خلقت انسان ها ، وسیله ای برای بقای انسان و موجودات دیگر بوده اند . بدین وسیله که انسان ها غذا و پوشاک خودشان را از درختان و گیاهان تهیه میکردند. شاید وقتی برای اولین بار دانه ای داخل خاک افتاد و برای انسان سودمند بود ، یکی از مهم ترین رویداد های بشر صورت گرفته است . اولین اجتماع های انسانی مربوط به تشکیل گروه هایی برای کاشت یا برداشت محصولات کشاورزی بوده است . زندگی ما بدون حضور گیاهان امری ناممکن است و گیاهان یکی از لازمه های حیات انسانی می باشند ، اکسیژنی که هرلحظه تنفس میکنیم از گیاهان بدست می آید . از دیگر مزایای گیاهان میتوانیم به تهیه دارو ، خوراک یا پوشاک که به نحوه های مختلف و از گیاهان متعددی برای انسان تامین میشود ، اشاره کرد .

تاریخچه پیدایش گیاهان


برخی از افراد برای گذران عمر ، شغل هایی وابسته به گیاهان دارند و فقط به وسیله گیاهان توان فعالیت دارند. این دسته از افراد شامل تولیدکنندگان محصولات کشاورزی یا فروشندگان و هر صنفی که در نهایت وابسته به کشاورزی است.


پیدایش گیاهان نیازمند استمرار نسل هم می باشد و در غیر اینصورت ممکن است یک نوع از گیاهان منقرض شوند و وجود نداشته باشند . گیاهان بسیاری وجود دارند که نیاکان آن ها در دوره های باستان شناسی وجود داشته است و به گونه ای مکمل همان گیاه اکنون به وجود آمده است و تکامل شکل گرفته است.


گیاهان به مرور زمان دستخوش تغییراتی شده اند و گاه موجودات کامل تری به وجود آمده است ، به طوری که بررسی آن نیازمند تخصص بیشتر در زمینه گیاهان می باشد.


کودیاب

دانستنی ها و مقالات