لیست آفات بادام زمینی
لیست بیماری های بادام زمینی
برنامه کود دهی به بادام زمینی شامل مراحل زیر است
1. تعیین نیازهای خاکی: برای ایجاد بلوغ و رشد بهینه بادام زمینی، به تحلیل خاک نیاز دارید. تست خاک می تواند نیازهای ویژه خاک شما را در مورد مواد مغذی مورد نیاز، pH خاک و سایر عوامل بررسی کند
2. . ۲. انتخاب کود مناسب: بر اساس نتایج تست خاک، باید کود مناسبی را برای بادام زمینی خود انتخاب کنید. کودهای آلی یا شیمیایی در دسترس هستند. کودهای آلی مانند کودهای کمپوست یا کودهای سبز می توانند خاک را تغذیه کنند و کیفیت آن را بهبود بخشند. کودهای شیمیایی شامل نیتروژن ، فسفر و پتاسیم هستند که میتوانند رشد و بلوغ گیاه را تسریع کنند.
3. ۳. زمانبندی کوددهی: برنامه ریزی کوددهی به بادام زمینی شامل تعیین زمان های مناسب برای کوددهی است. عموماً کودهای نیتروژنی در فصل رشد فعال گیاه (قبل از بوته زدن) و در حالت موقتی زمستان (بعد از برداشت) به خاک اضافه می شوند. 
4. ۴. روش اعمال کود: برای اعمال کود به بادام زمینی می توانید از روش های جوش کنترل شده، انفجاری و چکشی استفاده کنید. در روش جوش کنترل شده، کود در قالب گرانول ها بر روی خاک پخش می شود. در روش انفجاری، کود با استفاده از جت هوا ورودی به خاک پخش می شود. در روش چکشی، کود با استفاده از چکش در خاک فرو می رود
5. . ۵. آبیاری و مراقبت: پس از کوددهی به بادام زمینی، توجه به آبیاری مناسب و مراقبت از گیاهان بسیار مهم است. بادام زمینی به آب کافی نیاز دارد و درصد رطوبت خاک باید مورد توجه باشد. با رعایت این مراحل و توصیه های بهترین شیوه های کوددهی، می توانید رشد و عملکرد بهتری از بادام زمینی خود بدست آورید. 
برنامه تغذیه و تقویم کوددهی بادام زمینی